logo
baltexim

Сервиз

Сервизните техници и инженерите на компанията ни са готови да ви помогнат в решаването на всякакви проблеми свързани с ремонт на складово и логистично оборудване. Ние можем да извършим необходимите ремонти по вашите електрокари и мотокари или друго оборудване. Сервиза разполага с добре оборудвана техническа база, персонал обучен в Литва , Швеция и Германия с необходимият опит в тази област.

Услугата е на разположение 24 часа в денонощието, без почивни дни, като извършваме сервизни услуги в цяла България. При по тежки ремонти, машината може да се откара в нашата сервизна база където да се извършат необходимите поправки.

В ремонтите на машините се използват само оригинални резервни части, гарантирани с бързи доставки директно от производителя.

Ако във Вашата фирма имате голям парк със складова техника, Ви предлагаме сключването на договор за поддръжка и обслужване. Това ще Ви даде възможност още по-оперативно и евтино да провеждате обслужването и ремонта на складовата си техника. Ние гарантираме бърза доставка на оригинални части.

 

София
ул. Мюнхен 14 „Бизнес Център Искър-ЮГ“
Тел .: +359 2 8406086 Моб. Тел:. +359 878 566090

 

Меню

Категории

Заявка за мотокар под наем

8 + 13 =