MAXIMAL   „А“  нова серия на мотокари.

Инженери те на MAXIMAL  са се съсредоточили върху подобряването на комфорта и безопасността на мотокарите с новата серия „А“ които е , с по-ниски нива на шум, по-малко вибрации и по-голяма безопасност.

                  2.0-3.5T бензин и LPG

Свържете се с нас

                       2.0-3.5T дизелов

Свържете се с нас

                           4-колесен 1.5-3.5T

Свържете се с нас

Вижте всички мотокари от А серия

 

M серия мотокари

Серията „M“ е високоскоростен мотокар, разработен от екипа на проекта MAXIMAL. Отличителна черта на дизайна на нивото на световните стандарти е прилагането на най-съвременни технологии, базирани на висококачествени компоненти, произведени от конкурентни производители по целия свят. Завършеният външен вид и дизайн със защитно оцветяване привлича публиката както на местния, така и на световния пазар.

                                            1.5-1.8T

Свържете се с нас

                        1.8T/2.5T/3.5T 2WD

Свържете се с нас

                                             2.0-2.5T

Свържете се с нас

Вижте всички мотокари от M серия


Вътрешна складова техника

Работата на всеки склад, всяка логистична компания или център е днес е невъзможна, без използването на висококачествено, маневрено, трайно и надеждно складово оборудване. И ако по-рано гамата от оборудване за тази цел беше ограничена до малък набор от модели мотокари, камиони и т.н., днес вътрешният пазар е буквално пренаситен с оферти, които улесняват избора на необходимото оборудване в зависимост от конкретните условия и спецификата на работата му.

Електрически палетни колички

Свържете се с нас

Електрически рийчтрак

Свържете се с нас

Стакер с фиксирани вилици

Свържете се с нас

Вижте всички от Складови съоръжения


Тежкотоварни високоповдигачи

Високата производителност и безпрецедентната надеждност на тежките мотокари Maximal ги направи популярни в логистичната практика в Северна Америка. Стабилността и лекотата на управление на този тип мотокари са основните характеристики на тази техника. Максималната безопасност на машината позволява на нашите клиенти да ги използват и да разрешават, широк спектър от задачи при работа с тежки товари.

                              13.5-X16.0T

Свържете се с нас

                              14.0-18.0T

Свържете се с нас

                               20.0-25.0T

Свържете се с нас

Вижте всички от Tежкотоварни високоповдигачи


Подопочистващи машини

Важно условие за безопасността на стоките е чистотата. Фрагментите на пода и разлетите химикали могат да повредят колелата на товарното оборудване, така че съоръженията за съхранение трябва да бъдат внимателно почистени. За това идеалното професионално оборудване за събиране и почистване идва от флотилията на CTM (Италия).

В зависимост от каналите за продажби, Lavorwash Group има няколко разпознаваеми марки с различни цветове и специфична гама от продукти. CTM е една от марките на компанията, което е абсолютен синоним на качество и надеждност. Годината на раждане на марката е 1998 г. Днес CTM предлага широка гама професионално почистващо оборудване: професионални прахосмукачки, почистващи препарати, скрубери, парогенератори и др.