logo
baner1

Подемната техника се превърна в безценен инструмент за складиране и логистика не само в производствените компании, като помага да се товарят, разтоварват, транспортират, локализират и събират различни обемисти стоки.  Балтексим  е представлява продуктите на маркови известни с японското си качество и европейска прецизност. Марките се е лидери на пазара и предлагат широка гама от товарни машини, използвани за външна и вътрешна употреба .

Ние се стремим да отговорим на изискванията и очакванията на всички свои клиенти, затова гамата от подемна техника се състои от машини с възможност за повдигане от 350 до 10 000 кг товар на до 15850 мм височина. Товарните машини са ергономични, с вградени най-новите технологии, за да бъдат удобни функционално. Оптимизирани за производителност с пълна точност и лекота на използване. Екипът от  инжинери и дизайнери на постоянно налагат високи стандарти за качество в своите  продукти.

ТЕХНИЧЕСКИТЕ ПРЕДИМСТВА НА МОТОКАРИ  

Продуктивност:

Мотокари MAXIMAL  се произвеждат по такъв начин, че тяхната производителност да е по-висока от тази на конкурентите, поради намаляването на времето за ремонт и поддръжка. MAXIMAL мотокари имат репутация на надеждни маневрени, съвременни машини за товарене на големи обеми от стоки в складове и производствени мощности с всякаква конфигурация и при всякакви условия.

Хидравлична система:

Мотокари MAXIMAL  са оборудвани с Японска хидравлична система   SHIMATSU с висококачествени хидравлични маркучи. Хидравличните цилиндри използват висококачествени уплътнения, които не позволяват изтичане на масло и загуба на налягане. Дроселът на затварящия клапан в основния хидравличен цилиндър не позволява бързото спускане на виличните рогове с товара в случай на спукване на маркуча. Хидравличният волан позволява на всеки оператор лесно да маниврира товарача. Което е много полезно и удобно в малки производствени зони.

Охлаждане на двигателя и автоматичната скоростна кутия:

Радиатор на MAXIMAL е оборудван с АЛУМИНИЕВА КОРБА, която позволява топлината да се разсее бързо и да поддържа температурата на охлаждащата течност в нормални граници. Формата на противотежестта осигурява оптимален въздушен поток към радиатора, охлаждането на флуида в двигателя и маслото в автоматичната скоростна кутия. Перката е    направена от композитни материали , което осигурява по-добър въздушен поток през охлаждащата система, без да създава дополнителен шум.

Мачта:

Местоположението на лъча и релсите на мачтата осигурява отлична видимост на вилиците и товара. Разположението на ролките позволява да се въртят лесно и едновременно с това да поддържат страничното натоварване, което е особено важно при повдигане на обемен обект. Регулирането на натоварването и натискащите ролки се извършва отвън, без да се променя положението на мачтата, което намалява разходите и времето за работа. Предната хлабина между релсите на мачтата е подобрена благодарение на удобното разположение на маркучите на хидравличната система.

Чиста и екологична машина:

Моделите на MAXIMAL с дизелови и бензинови двигатели са сертифицирани от ЕС 3A и EPA Tier 3, отговарящи на изискванията на Съвета за безопасност на замърсяването на въздуха в Калифорния (CARB) за вредни емисии. Също така, двигателите имат нисък разход на гориво и излъчват по-малко вредни емисии в околната среда. Корпусът на двигателя се накланя назад и осигурява широк достъп до отделението на двигателя, а подовата плоча, която се издига нагоре, ви позволява да видите всички елементи на трансмисията.

 

Свържете се с един от нашите професионални мениджъри, и ще получите спецификации и подробна информация. Ние ще ви помогнем да изберете най-подходящото оборудване според вашите очаквания за гладкото функциониране на вашия бизнес.

 

Меню

Категории

Заявка за мотокар под наем

9 + 9 =