logo

Всичко е въпрос на цена.

Но на цената на какво?

Складови машини  позволяват да се намалят общите разходи за експлоатация.

Ние сме съгласни. Цена – това е всичко. По-точно, е предвидена обща стойност на експлоатация (TCO). Така че ние отделяме голямо внимание за намаляване на разходите и подобряване на ефективността на вашите тир-разтоварни операции. Складовата машина и нейните характеристики са от голямо значение, но още по-важно, тъй като ние можем да ви помогнем да оптимизирате работата в склад и предложи най-доброто качество за парите си. И това – в дългосрочен план – позволява да се постигне успех.

UAB BALTEXIM започва своята  бизнес дейност, през 1991г . Във Вилнюс, Литва.

Компанията разполага с офиси, в Минск (Беларус) , Рига (Латвия), Талин (Естония) и София (България).

Специалистите на компанията са високо квалифицирани със значителен професионален опит. Качеството на персонала постоянно се подобрява . Компанията организира и за  нейните партньори,  бизнес и технически обучения , както и практическо обучение в Литва и в чужбина. Поради това, служителите на компанията може не само да продават продукт, но и дават подробни съвети.

„Балтексим България“ ЕООД започва своята дейност от началото на 2012 г.

Ние предлагаме широк спектър от продукти и услуги, свързани с продажба на мотокари, експлоатация, ремонт, наем на мотокари, подемно-транспортна и складова техника и оборудване, продажба на заваръчно оборудване и консумативи.

Нашите специалисти ще Ви консултират компетентно и отговорно, като ще Ви помогнат да изберете оптималния вариант, съответстващ на Вашите производствени и/или оперативни дейности.

В случай на необходимост, нашите сервизни специалисти ще извършат гаранционен ремонт и обслужване на закупената от нас техника, а така също и ремонт на други Ваши подемни и складови машини.

Фирма дейности:
  • Транспалетни колички
  • Стандартни електрокари и мотокари на газ и дизел
  • Складова техника и оборудване
  • Стелажи за складове
  • Машини за почистване на под
  • Подемна техника под наем

Меню

Категории

Заявка за мотокар под наем

9 + 9 =